Medevi ProSalus

Medevi ProSalus

Klassisk ekologisk hudvård från Medevi Brunn, Nordens äldsta hälsobrunn

På Medevi Brunn mellan Askersund och Motala, vid norra Vätterns östra strand, strax intill Rv50 finns vi. Ett familjeföretag som varit verksamma på Medevi Brunn sedan början av år 2000.

Vi började tillverka naturlig hudvård för att det helt enkelt fungerade bättre än de mineraloljebaserade produkterna som fanns då. Vi hade ett enormt behov pga hård påfrestning på våra händer och hittade inget som var tillräckligt effektivt för oss i den verksamhet vi drev då. Med åren har vi mer och mer övergått till ekologiska ingredienser. Ett privat intresse och engagemang som vi kände naturligt att föra in i företaget.

Idag känns det fantastiskt att så många börjat tänka om och tänka till. Både när det gäller vad man stoppar i munnen och vad man smörjer in sig med.

 

Vår butik på Medevi Brunn

Här kan du provsmörja våra ekologiska hudvårds- och sportprodukter i lugn och ro.

Hos oss kan du ställa frågor och diskutera olika möjligheter för just dig och din hud. Här hittar du också bra erbjudanden.

Är du kaffesugen sätter vi på en kanna, ekologiskt förstås. Te finns många att välja på, svart, grönt, rött och olika örtteer. Tycker du om dem så finns de flesta till försäljning. Föredrar du något kallt att dricka finns flera olika drycker från närbelägna Brunneby Musteri. Som tilltugg har vi choklad och andra ekologiska godsaker samt raw-food snacks. Sommartid säljer vi även den goda ekologiska glassen och sorbet från Sänkdalen. Kulglass, några sorter lagom stora portioner i burk, samt ett par sorter i 1-liter. Vi har även Lily o Hanna Rawfoodglass för dig som är vegan eller inte tål mjölk och mejeri.

I vår butik hittar du även ett växande sortiment av kosttillskott, ekologiska kryddor, frön, nötter och torkad frukt mm. Ett stort sortiment med ekologisk choklad från bla Vivani samt ekologisk smågodis.

Vår Web-shop

I vår butik på nätet finns hela vårt omfattande sortiment av ekologisk hud- och hårvård samt sportprodukter.

Vi har även ett utvalt sortiment från vår fysiska butik med godsaker, kryddor, ekologiska hygienprodukter, vykort, Raw-foodsnacks och-ingredienser mm.

Välkommen till oss

Helena & Bengt 

 

Produkter
12 36 72
Totalt 74 poster
Sida 3 av 3
1 2 3