2014-05-27 19:00

Så roligt det är när nöjda kunder tittar in till oss!

I helgen var det ett par kvinnor som precis deltagit i Vänern runt som tittade in till oss i butiken. 

De berättade att de satt och pratade i bilen på väg hem utefter rv 50 och helt plötsligt fick syn på skylten där det står Medevi Brunn.

"Men oh! RumpRäddaren kommer ju härifrån!" och så svängde de in för att fylla på lagret och se vad vi hade mer i fabriksförsäljningen.

De sa att de hade använt både RumpRäddaren och Arnicaprodukterna med gott resultat och var så nöjda med sin cykelhelg. En liten nätt tur på 48 mil fördelad på 3 dagar.

Vi undrade förstås om de skulle komma tillbaka till Motala och köra Vätternrundan också, men det tyckte de inte att de behövde efter att ha klarat av Vänern. Det får bli en annan gång.

Tack för berömmet. Det är alltid lika roligt att träffa er glada, positiva cyklister.

Bengt & Helena

Ps. See you in Motala! ni som kommer till något av Vätternrundans lopp.

Taggar: Vänern runt

  Varor som nämns i nyheten

 • En salva med mycket glid för massage av trötta och spända muskler eller fötter. Ger skydd vid open-watersimning och cykling/träning i kall och regnig väderlek.
  från 39,00
 • Det du behöver vid en regn-vädersrunda! RumpRäddaren mot skav, Arnicasalva mot kyla och väta, Specialstift Arnica, litet och smidigt för nacke, axlar och knän.
  från 310,00
 • Före, under och efter sport och ansträngning. RumpRäddaren mot skav, Specialstift Arnica för punktbehandling av ex nacke, knä och axlar. SportPrep Arnica liniment...
  från 329,00
 • Välgörande till torr och narig hud.. MEDEVI Chamoiscreme, RumpRäddaren för långlopps-cyklister. Motverkar skav av olika slag i andra sportsammanhang. 100% ekologisk
  från 39,00
 • Arnicasalva i fickformat. Ekologiskt linimentstift att ha med för upprepade behandlingar av ex nacke och axlar.
  Art nr. 12041
  89,00
 • Ekologisk liniment / massageolja för stela och trötta muskler. Före, under och efter krävande ansträngning.
  från 59,00