Ansiktscreme

Ansiktskräm för både natt och dag.

Medevi Vitmincreme vår fantastiskt omtyckta ansiktskräm passar både dig med fet hud och torr hud. Den är unisex och passar de flesta, från tonårshy till äldre hud som behöver omtanke.

Soft skin creme är också omtyckt av många kunder till ansiktet.

After shave

Lavendelcreme och Lavendellotion har vi många herrar som använder efter rakning som after shave. Lavendel hjälper här till att lugna irriterad hud när rakhyvel eller rakapparat varit närgången.

Måste man ha olika produkter som dagkräm och nattkräm?

Nej, det finns inget som säger att man måste ha olika krämer. Många upplever ändå att om man har ett större behov, kan det vara skönt att använda en rikare produkt till natten. I vår värld gör du då helt enkelt så att du kompletterar Vitamincremen med en ansiktsolja eller om du är riktigt torr Havtornssalva eller Lavendelsalva.

Läs här för: Tips för vintertorr hud.

  Produkter
  12 36 72
  • Underbar ansiktskräm som väl balanserar behovet hos de flesta hudtyper. Absorberas lätt och snabbt och älskas av många.
   från 39,00
  • Skön ekologisk hand och fotcrème. Soft skin crème ger huden en mjuk och len känsla med en behaglig, rund och ganska d...
   från 39,00
  • Ekologisk handkräm och fotkräm med lugnande lavendel. Perfekt hjälp för vintertorra händer eller för att få mjuka fin...
   från 39,00
  • Ekologisk bodylotion för dig som älskar lavendel. Lugnar även huden vid solsveda och irritation av insektsbett.
   från 39,00