Hem » Sportprodukter » Liniment » Medevi Arnicasalva
 • Medevi Arnicasalva, ekologisk
 • Medevi Arnicaprodukter, ekologiskt för stela muskler

Medevi Arnicasalva

1 2 3 4 5
(4.7/5) Baserat på 156 betyg.
Välj storlek:
Artikelnamn: Medevi Arnicasalva 60 ml
1+ 129,00
Artikelnamn: Medevi Arnicasalva 5ml test/reseförpackning
1+ 39,00
Artikelnamn: Medevi Arnicasalva, TUB 50 ml
1+ 119,00
Artikelnamn: Medevi Arnicasalva 500 ml
0+ 590,00

Beskrivning

Salva / massagevax / liniment med mycket glid för trötta och spända muskler. 

Ett aktivitetsliniment att använda för att förbereda muskler för träning och hård ansträngning, men även för att underlätta återhämtning efteråt.

Medevi Arnicasalva är även välgörande för kalla, ansträngda och trötta fötter. Underbara att massera fötterna med om du stått och gått en hel dag. Fortsätt gärna upp och ge vader och benhinnor lite omsorg också. 

Open-watersimning, Vansbrisimmet, Triathlon

Arnikasalvan ger ett barriärskydd till bar hud som inte täcks av våtdräkten. Ju kallare det är i vattnet desto längre fungerar barriären. Efter loppet eller träningen behöver du inte tvätta bort den, massera istället med den cirkulationshöjande salvan för att få igång kroppen igen efter det kalla vattnet. Eventuellt överskott försvinner med vanlig tvål i den varma duschen.

 100% ekologisk

Innehåller: Svensk rapsolja*, cocosolja*, olivolja*, svenskt bivax*, solrosolja*, arnica*, rosmarin*, kamomill*. *-ekologisk ingrediens. 100% ekologisk.

Ingredients: Brassica napus seed oil, cocos nucifera oil, olea europea fruit oil, cera flava, rosmarinus officinalis leaf oil, arnica montana flower oil, chamomilla recutita flower oil, helianthus annuus seed oil, limonene1, linalool1. 1från eterisk olja.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 35031
Lagerstatus: I lager
Artnr: 35033
Artnr: 35034
Artnr: 35038

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (3)

Arnicasalva
En fantastisk salva som får ömma muskler att slappna av. Lindrar även vid smärta.
Har använt denna salvan efter rygg operation och masserat in spända, trötta muskler runt detta område vilket har hjälpt jätte mycket.
Lukten är mild om man jämför med liknande produkter vilket är ett stort plus.
Rekommenderas verkligen.
Butikens svar:
Tusen tack Kim för dina värmande ord om vår Arnicasalva. Så glad jag blir när du gick in och gav oss en sådant fint omdöme även på hemsidan efter att hyllat den direkt till mig här på Astrid Lindgrens Världs Höstlovsöppet. Hoppas att ryggen blir helt bra efter din operation./Må så gott Helena
Kim
2018-11-03 08:56:57
Detta fungerar
Simmade Sveriges längsta simlopp i år. Vidösternsimmet 2018. 21,5 km öppet vatten simning. Utan våtdräkt. Köpte denna salva ett par dagar innan starten och det var snabbt levererat.

Kletade in mig med denna salva innan starten och var lite rädd först att den inte skulle fungera men den lade sig som ett skydd och jag kunde känna hur den isolerade kroppen verkligen. Klarade mig från kramper också.

Köp köp köp om du vill hålla värmen uppe. :)
Butikens svar:
WOW, vilken prestation!!! 21,5 km open water.?? Stort grattis. Tusen, tusen tack för din glödande recension.? Det är så härligt när vi får rapporter om att våra produkter underlättar livet för er kunder.
Alex
2018-08-15 20:26:08
Effektiv uppvärmning!
Har lätt för att få kramp när jag tränar ute i lite kyligare förhållanden, tagit lång tid att få igång muskulaturen och uppvärmningarna har blivit väldigt långa. Men sen provade jag denna salva och vilken skillnad det gjorde! Masserar in utsatta delar ordentligt inför rundan och kommer mycket snabbare igång med cirkulationen så att jag kan börja jobba hårt tidigare i passet utan risk för kramp!
Butikens svar:
Tusen tack för din recension Annika. Det är så härligt när vi får kvitto på att våra produkter gör jobbet de att skapade för :-) <3. Hoppas att du får en härlig tränings- och tävlingssäsong / Helena
Annika
2018-05-05 07:19:06

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • Neutralt läppcerat med svag doft av honung. Endast två ingredienser.
  Art nr. 43051
  45,00
 • Ekologiskt handvårdspaket. Innehåller Lavendelcreme, Ringblomssalva, Intensivstift & folder med tips & råd.
  från 367,00
 • Medeviprodukter för ett aktivt liv i löparspåret. Vattenfasta, fungerar utmärkt både i regn och solsken.
  Art nr. 98050
  249,00
 • Underbar ansiktskräm som väl balanserar behovet hos de flesta hudtyper. Absorberas lätt och snabbt och älskas av många.
  från 49,00
 • Du kanske också är intresserad av

 • Det du behöver vid en regn-vädersrunda! RumpRäddaren mot skav, Arnicasalva mot kyla och väta, Specialstift Arnica, li...
  310,00
 • Arnicasalva i fickformat. Ekologiskt linimentstift att ha med för upprepade behandlingar av ex nacke och axlar.
  Art nr. 12041
  89,00
 • Ekologisk liniment / massageolja för stela och trötta muskler. Före, under och efter krävande ansträngning.
  från 59,00
 • Underlätta open water simning. Aktiv barriärer mot kyla samt skydd mot skav av våtdräkten.
  329,00