Ekorrens Ekologiska smågodis

Ekologiskt smågodis för dig som föredrar riktiga frukter och bär som smaksättning istället för kemiska tillsatser. 

 

Erika och Charlotte grundare av Ekorrens skriver så här på sin hemsida:

Kan man rädda världen med godis?

Antagligen inte, men vi vill att fler ska upptäcka att ekologiskt är gott! Allra helst vill vi att fler också ska upptäcka att ekologiskt är bättre – både för vår hälsa, för djuren och naturen.
Men godis är väl inte nyttigt och nödvändigt? Det är sant. Men det är roligt och gott! Dessutom är vi svenskar världsmästare i godisätning och vi är många som funderar på vad vi egentligen stoppar i oss.

 

100 % naturligt

Ingredienserna till Ekorrens godis kommer från ekologiska odlingar. Det betyder att bönderna varken använder kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller GMO-grödor. Dessutom ser de till att djuren får leva ett så naturligt djurliv som möjligt.

Det är vad det smakar

Alla smaker och färger i vårt godis kommer från riktiga frukter, växter och bär. Smakar godiset jordgubbe innehåller det jordgubbe. Det finns inte heller ett spår av konstgjorda färgämnen. Inga syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel. Smakförstärkare, härdade fetter, GMO-grödor och andra konstigheter är inte heller tillåtna.

Socker

Socker är ju inte bra i stora mängder. Men vi är säkra på att ekologiskt oraffinerat rörsocker är betydligt mer hälsosamt än aspartam, acesulfam och andra syntetiska sötningsmedel som de sockerfria alternativen är fullproppade med. Ingen vet vad som händer i kroppen när alla syntetiska ämnen blandas.

Produkter
12 36 72